Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Våre E3-spådommer: Sony

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så braker det snart løst igjen. Det er mye snakk om at E3-messen blir stadig mindre, men det stopper ikke oss fra å ha store forhåpninger om spennende annonseringer. I oppvarmingen til messen vil dere få våre spådommer om hva vi vet, forventer og håper å se på de ulike konferansene. Mange av dere sover nok når Sony avslutter mandagskvelden/natten med sin konferanse klokken 03.00, men vi kommer til å være lys våkne.

Les også:
Våre E3-spådommer: Bethesda
Våre E3-spådommer: EA
Våre E3-spådommer: Microsoft
Våre E3-spådommer: Ubisoft

Playstation VR: Sonys inntog i virtual reality vil slippes i oktober, og det vil derfor være en del fokus på headsetet. Vi regner med å få en eksakt lanseringsdato for det amerikanske markedet, og flerfoldige trailere. Mest sannsynlig kommer det ikke til å være så mange gameplaysekvenser siden det er vanskelig å vise hva som er så bra med VR, men vi holder en knapp på at i alle fall Rigs Mechanized Combat League vil vises frem.

Våre E3-spådommer: Sony
Dette er en annonse:

Call of Duty: Infinite Warfare: I fjor bestemte Sony seg for å samarbeide med Activision om Call of Duty-serien, og den avtalen stopper ikke etter ett år. Forvent å se en gameplaysekvens fra enspillerdelen hvor de viser både seriens klassiske bakkestyrker og Infinite Warfare sine nyvinninger. Det hele avsluttes selvsagt med å snakke om at utvidelsene kommer først til Playstation 4.

Våre E3-spådommer: Sony

Detroid: Become Human: David Cage og resten av gjengen i Quantic Dream lager vakre spill, og nå skal vi endelig få se hvor vakkert selve gameplayet er. Android-spurvene vi har snakket med sier at de har endret enkelte ting etter tilbakemeldingene om Heavy Rain og Beyond Two Souls så vi gleder oss til å se hva dette eventuelt er.

Våre E3-spådommer: Sony
Dette er en annonse:

Dreams: Vi er litt nervøse på Media Molecule sine vegne hva Dreams angår. Mange forstår ikke helt konseptet og hva som gjør spillet til mer enn et paint-spill. Nå har de sjansen til å vise at dette er en forbedring av Little Big Planet-konseptet, og at alle raskt kan lage fantastiske ting i spillet. Samtidig må de vise at de som kun ønsker å spille, ikke lage, også kan få noe ut av opplevelsen.

Våre E3-spådommer: Sony

Final Fantasy VII Remake: Det virker som om publikum blir ville hver gang dette spillet vises, og Sony ønsker alltid å glede. Vi tror derfor at det blir litt gameplay denne gangen også, med litt mer informasjon om lanseringsvinduene.

Våre E3-spådommer: Sony

Gran Turismo Sport: Polyphony ga oss en ny gameplaytrailer fra spillet i går, men de ønsker nok også å vise spillet på konferansen. En liten trailer bare, ikke mer. Sony bruker vanligvis ikke å dedikere mye tid til gameplay fra bilspill på konferansene sine, og det skjer ikke nå heller.

Våre E3-spådommer: Sony

Horizon: Zero Dawn: Ja, spillet ble utsatt til februar, men Guerilla kommer allikevel til å vise oss en ny gameplaysekvens, denne gangen fra et nytt område med nye skapninger og mekanikker.

Våre E3-spådommer: Sony

The Last Guardian: "Bird dog?!"...denne gangen kommer vi til å få svar før det har gått flere år. Vi hører at utviklingen har gått bra, og at de vil vise dette med mer gameplay. Som om det ikke var nok får vi også en lanseringsdato, og la oss bare si at navnet gir dere et hint om når den er.

Våre E3-spådommer: Sony

No Man's Sky: Hello Games så seg også nødt til å utsette sitt spill. Dette har nok ikke allmennheten har fått med seg, og de kommer derfor til å vise spillet igjen. Denne gangen får vi dog se noe de aller færreste har sett enda.

Våre E3-spådommer: Sony

Samarbeid med tredjeparter: Som vanlig blir det snakk om eksklusive avtaler. Sony og Ubisoft har alltid hatt et godt forhold, og vi forventer derfor å høre om en Watch Dogs 2-avtale. Andre kandidater er Resident Evil 7 og Titanfall 2.

Våre E3-spådommer: Sony

Dead Don't Ride: Så var det overraskelsene sin tur. Mange av dere vet kanskje ikke hvem Sony Bend er, men de er faktisk ganske talentfulle. De skapte Syphon Filter-serien, og de siste spillene de lagde var Uncharted: Golden Abyss og Uncharted: Fight for Fortune. Nå jobber de dog med den kraftigste konsollen igjen, samtidig som de får lage et helt eget spill. Da går de for en mørkere tone i et "open world"-spill med zombier hvor du slakter dem på de mest utrolige måter.

Våre E3-spådommer: Sony

God of War 4: Det har gått 1,5 år siden Cory Balrog avslørte at de jobbet med et nytt God of War-spill, og siden den gang har vi hørt mange rykter om prosjektet. Så, tidligere i år, fant noen gamle konseptbilder fra spillet sin vei til internettet. Disse viste at det neste spillet vil finne sted i norrøn mytologi. Nye guder, nye områder og nye spillmekanikker på ny konsoll? Vi gleder oss til å se hva Santa Monica har kokt sammen.

Våre E3-spådommer: Sony

Knack 2: Mark Cernys nyeste spill fikk meget blandet mottakelse da det ble lansert samtidig som Playstation 4, men de fleste så helt klart et potensiale. Vi har fått en del indikasjoner på at det kommer en oppfølger, og da passer det vel godt med en avduking når Playstation 4 Neo nærmer seg.

Våre E3-spådommer: Sony

Spiderman: Det er viden kjent at Sucker Punch, skaperne av Sly Cooper- og Infamous-serien jobber med et nytt spill, og nå sier ryktene at det er snakk om et Spiderman-spill. Med tanke på at de har jobbet med superkrefter de siste syv årene er det slettes ikke umulig. Så kommer det jo en ny Spiderman-film snart. Tilfeldighet? Den siste tiden har det også gått rykter om at det er Insomniac som jobber med edderkoppen. Hvem ønsker du å se det fra?

Våre E3-spådommer: Sony

The Last of Us 2: The Last of Us ble annonsert én måned etter at Uncharted 3: Drake's Deception kom ut. Uncharted 4: A Thieves End ble annonsert fem måneder etter at The Last of Us kom ut. Naughty Dog har altså vist at de kan bruke kort tid fra å slippe til et spill til de annonserer et nytt. Er tiden inne for å snakke om The Last of Us 2, eller blir det snakk om utvidelser til Uncharted 4? Crash vet...

Svaret får vi klokken tre natt til tirsdag.

Hva gleder du deg til å se på konferansen, og hva drømmer du om å se?

Våre E3-spådommer: Sony


Loading next content