Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Våre E3-spådommer: Microsoft

Nye konsoller, pirater, soldater, kaffekopper, drager og biler. Vi kommer kanskje ikke til å få alt sammen, men Microsoft vil garantert by på mye forskjellig under E3 i år...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så braker det snart løst igjen. Det er mye snakk om at E3-messen blir stadig mindre, men det stopper ikke oss fra å ha store forhåpninger om spennende annonseringer. Gjennom de neste dagene vil dere få våre spådommer om hva vi vet, forventer og håper å se på de ulike konferansene. Når du våkner mandag morgen har vi allerede fordøyd annonseringene fra EA og Bethesda. Vi får noen timer til å kose oss i frisk luft, før en lang kveld/natt med konferanser begynner. Klokken 18.30 starter Microsoft-showet.

Les også:
Våre E3-spådommer: Bethesda
Våre E3-spådommer: EA
Våre E3-spådommer: Ubisoft
Våre E3-spådommer: Sony

Xbox One Slim: Vi får denne unnagjort først som sist. Mange har ventet på at Microsoft skal annonsere en klassisk Slim-utgave av den siste konsollen deres, og nå mener ryktene at tiden er inne. Denne gangen skal vi visstnok også få noen ekstra godbiter sammen med den 40 prosent tynnere konsollen. Den nye modellen skal ifølge ryktene støtte UHD-videoinnhold. Ettersom Phil Spencer ikke prøver å benekte ryktene engang er vi rimelig sikre på at dette blir en del av konferansen.

Xbox Scorpio: Det vi ikke er like sikre på er om Microsoft kommer til å snakke om den oppgraderte Xbox One-konsollen. De skal ha planlagt å offentliggjøre den neste år, men disse planene kan ha endret seg etter at detaljer om Playstation 4 Neo fant veien til internettet. Om det stemmer at Scorpio er en god del sterkere enn Neo hadde det jo vært en fin måte å presse Sony på. Spørsmålet er bare om de har funnet en god nok måte å snakke om konsollen på. Vi tror de i beste fall kommer til å nevne den kort. Microsoft vet at verdenspressen uansett kommer til å mase om det gjennom hele messen så det er like greit å få det unnagjort.

Dette er en annonse:

Xbox+PC=sant: Foruten å understreke at de fleste Xbox One-spill i fremtiden også vil komme til PC, kommer Microsoft trolig til å snakke om hvordan "Xbox+Windows 10"-ordningen skal bli enda bedre i fremtiden. Xbox- og PC-spillere skal få spille mot hverandre og mulighet til å overføre lagringsfiler mellom formatene vil bare være noe av det de snakker om.

Våre E3-spådommer: Microsoft

Battlefield 1: Så er det spillenes tur. Siden Sony samarbeider med Call of Duty (Activision) har Microsoft bestemt seg for å samarbeide med Battlefield (EA). Et realt rollebytte av hvordan det har vært tidligere. Vi tror Microsoft og EA kommer til å vise hver forskjellige moduser fra spillet under konferansne sine. Spåkulen vår hevder at EA tar seg av flerspillerdelen, mens Microsoft tar historiedelen. Etter en imponerende spillsekvens kommer de også annonsere at Xbox One-eiere får eksklusivt innhold, tilgang til spillet tidligere (noe vi allerede vet) og én måneds forsprang på utvidelser.

Våre E3-spådommer: Microsoft
Dette er en annonse:

Crackdown 3: Microsoft har snakket høyt om hvordan cloud-teknologien vil få det nye Crackdown-spillet til å imponere visuelt sett. De har likevel ikke vist særlig mye av det. Da de offentliggjorde årsplanen sin i januar viste den at Crackdown 3s flerspiller skulle slippes denne sommeren. Det aner oss at vi snakker om en betaen her, og at den kjøres igang enten på eller like etter konferansen.

Våre E3-spådommer: Microsoft

Dead Rising 4: Ryktene om at Microsoft skal offentliggjøre et zombie-spill har gått lenge, og etter at Dead Rising 4-lekkasjene dukket opp nettet er sjansene veldig gode for at det er snakk om et nytt samarbeid med Capcom. For all del, det er flere mulige kandidater også. State of Decay kan være et alternativ. Eller kan de være gode venner med Capcom at selveste Resident Evil 7 offentliggjøres på konferansen?

Våre E3-spådommer: Microsoft

Forza Horizon 3: De kommer til å annonsere et nytt Forza-spill på E3-messen, det har de allerede sagt. Siden de har variert mellom hovedserien og Horizon forventer vi at det er sistnevntes tur denne gangen. Ryktene skal ha det til at vi får kjøre i Australia denne gangen, og vi kan bare drømme om alt det flotte vi vil få se ut av frontruta på Lamborghini Centenarioen som vil pryde spillets cover.

Våre E3-spådommer: Microsoft

Gears of War 4: Da Gears of War 4 ble offentliggjort i fjor ønsket The Coalition å vise at de "gikk tilbake til seriens røtter", ved å fokusere mer på skrekk og mørke omgivelser. Dette gjorde de ved å vise en ekstremt mørk trailer, hvor de for det meste hintet til nye mekanikker og ga oss en følelse av stemningen spillet i hovedsak vil fokusere på. Etter å ha spilt betaen tidligere i år er vi nå klare for å se hvor langt både enspillerdelen og flerspillerdelen har kommet. Hvilket nytt bringer den legendariske Gears of War-serien med seg til den nye konsollen? Får vi en ny åpen beta?

Våre E3-spådommer: Microsoft

Halo Wars 2: På fjorårets messe fikk vi kun se en CGI-trailer, men denne gangen har Creative Assembly bekreftet at vi får se hvordan spillet faktisk ser ut. Samtidig hintet de til at vi også får en spennende annonsering. Er det bare slippdatoen de sikter til, eller noe annet?

Våre E3-spådommer: Microsoft

Killer Instinct: Slåssespillet fortsetter å by på nye karakterer, og E3-messen er intet unntak. I mars gikk det rykter om at Maya og General RAAM ville komme til spillet. Maya har nå gjort sin inntreden så da mangler vi bare vår fæle venn fra Gears of War-universet.

Våre E3-spådommer: Microsoft

Below, Cuphead og Inside: De tre spillene skal visstnok slippes i løpet av året. Det er dog bare Below og Cuphead som har stukket hodene sine til overflaten i det siste. Førstnevnte kan vi fort tenke oss slippes i løpet av sommeren, så vi regner med å få en lanseringsdato. Cuphead er nok lengre unna, så der forventer vi en ny trailer som viser nye områder og fiender. Inside er vi mer usikre på, men vi håper på å se noe nytt fra det neste spillet til Limbo-skaperne.

Våre E3-spådommer: Microsoft

Recore: Alt vi fikk på fjorårets messe var en CGI-trailer, litt informasjon om konseptet og vissheten om at folk som har jobbet med Mega Man- og Metroid-serien er involvert. Sistnevnte fikk nok mange til å åpne øynene litt ekstra, men de øynene er nok ganske lukket nå. Vi har nemlig hørt nærmest null og niks fra spillet siden den gang, og med tanke på at Comcept har slitt med Mighty No. 9 frykter vi at utviklingen av spillet har stått stille en stund. Forhåpentligvis får vi en oppdatering med gameplay på konferansen.

Våre E3-spådommer: Microsoft

Scalebound: Platinum har det travelt om dagen. Har de hatt tid til å pusse litt på Scalebound, mon tro? Som Recore ble Scalebound også utsatt i januar, men sistnevnte helt til neste år. Dette er dog ingen hindring fra å presentere mer fra spillet. Microsoft ønsker nok å vise de som ikke følger med på alt som skjer i bransjen at spillet fortsatt lever. Det beste vi kan håpe på er nok en kort trailer, men med dragekamper og sverdkunster takker vi ja til alt vi får.

Våre E3-spådommer: Microsoft

Sea of Thieves: Det var ikke særlig mye vi fikk se, og enda mindre konkret vi fikk vite om Sea of Thieves i fjor. Spillet står dog fortsatt oppført som et 2016-spill i databasen til Microsoft. Den siste tiden har de gitt oss både konseptbilder, skjermbilder og lydklipp. Nå vil vi bare ha noe skikkelig gameplay, litt mer om konseptet og en lanseringsdato. Vi har høye forventninger til Rares sjørøverspill, forhvem liker vel ikke tanken på å leke pirat med vennene sine?

Våre E3-spådommer: Microsoft

Noen gode overraskelser: De som har gode kontakter hos Microsoft sier at selskapet har skjerpet sikkerheten betrakelig det siste året. Absolutt ingenting skal lekke ut til pressen. Nå har de til en viss grad mislykkes med Slim og Scorpio, men vi har ikke hørt særlig mye om spillene. Vi tviler sterkt på at dette skyldes at de ikke har spill. Derimot tror vi at det kommer noen skikkelig overraskelser på konferansen. Et nytt Battletoads, Perfect Dark, Banjo Kazooie, Fable eller noe helt nytt? Vi får se klokken 18:30 på mandag.

Hva gleder du deg til å se på konferansen, og hva drømmer du om å se?

Våre E3-spådommer: Microsoft


Loading next content