Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Skjermtid - februar 2024

Vi er tilbake for å sjekke ut de nyeste filmene og TV-seriene som kommer på skjermen denne måneden.

Audio transcriptions

"Januar innledet 2024 med en rekke gode og spennende nye filmer og TV-serier som debuterte på kino og på strømmetjenester, men hvordan ser februar ut til å fortsette med det?
trenden?
og lovende actionfilmer, høyt ansette dramaer, oppfølgersesonger av elskede serier og til og med en rekke dramatiserte biografier. Det sier seg selv at det er noe for enhver smak, for å se hva film- og TV-fans har i vente denne måneden, la oss dykke ned i en ny episode av Screen Time."

"Men først en liten påminnelse om at vi har basert valgene våre på en britisk utgivelseskalender, så sørg for å sjekke for nøyaktige lokale oppføringer og datoer.
Fra Matthew Vaughn, mannen som ga oss Kingsman og Kick-Ass, kommer Argyle, en ny film om thriller om en forfatter hvis historier ser ut til å bli til virkelighet. Med en stjernespekket skuespillere som Henry Cavill, Sam Rockwell, Dua Lipa m.fl. innleder Argyle måneden med å vise en med et smell."

"A Spy's Life høres ikke så verst ut. Mysterier, reiser, en god del penger. Det er en attraktiv nok til å føre sammen to fremmede som plutselig får livene sine snudd på hodet.
opp ned når de må utgi seg for å være et ektepar på det nye oppdraget.
Etter suksessen med Super Mario Bros-filmen, viser Illumination ingen tegn til å være på vei mot en ny film."

"å stoppe når de nå kommer med Migration, historien om en andefamilie som drar på det som er en stor ferie til Jamaica, med Elizabeth Banks, Kumail Nanjiani, Danny DeVito, David DeVito og mer til.
I denne animasjonsfilmen blir en ung gutt som er redd for natten, tatt med på en berg-og-dal-bane..."

"av ingen ringere enn den fysiske legemliggjøringen av mørket. Møte alle mulige andre skapninger som utgjør natten, vil Orion lære at det ikke finnes noe annet å frykte enn frykten selv.
En av de viktigste hendelsene i hele Halo-historien er i ferd med å bli filmatisert."

"når Halo sesong 2 har premiere denne måneden. Hvis Reach faller, kan menneskeheten være fortapt, men med Master Chief ved sin side har jorden kanskje en sjanse.
Skrekkwrestling er en litt vanvittig bransje når man tenker litt over det.
Den er full av merkelige og av og til tragiske historier, men kanskje ingen av dem oppsummerer disse temaene bedre enn historien om Von Erick-familien. The Iron Claw tar deg med gjennom deres oppgang og fall i en av A24s mest kritikerroste og mest innbringende filmer."

"hittil.
Prequelserien som ingen visste at de trengte, forteller oss historien om John og Teds tidlige dager. Etter hvert som berømmelsen ved å være en vandrende, snakkende bamse tørker inn, blir Ted nødt til å å lære seg å leve i den virkelige verden, og han må også skaffe seg en utdannelse som han blir med John på videregående skole."

"Bob Marley, en av verdens mest berømte musikere, overvant mye motgang i sin karriere.
livet sitt. One Love forsøker å fange dette, samtidig som den gir kinogjengerne en ny sjanse til å se filmen.
til å lytte til reggaehitene som gjorde Marley berømt. Kingsley Benedeer spiller Marley, med en Lashana Lynch, James Norton m.fl. er med i rollelisten."

"Velkommen til den offentlige sfæren, der alt vi kan produsere av elskede karakterer er B-listen skrekkfilmer. Ole Brumm Blod og Honning 2 kommer til å være fylt med like mye blod som den første filmen.
som forgjengeren, bortsett fra at Tigergutt vil være med denne gangen, for han er også blitt en del av det offentlige rom."

"Til tross for at ingen egentlig ønsker flere Sony Marvel-filmer etter floppen med Morbius, virker det som om ser det ikke ut til at produksjonsselskapet har tenkt å gi seg. Madame Webb forteller historien om fire superheltinner, der lederen kan se inn i fremtiden, og må stoppe en skurk fra å forandre fremtiden.
historiens gang til det verre."

"Selv om den kanskje ikke har like mange begeistrede fans som Star Wars The Clone Wars, har The Bad Batch lar oss fortsette fra tiden med kloner og klankere, mens vi følger en tropp som har soldater som prøver å overleve i en galakse som verken vil ha eller trenger dem lenger. Dette er er også den siste sesongen av The Bad Batch, så hvis du ikke har fått med deg alt, er det på tide nå."

"Constellation følger historien om Jo, en astronaut som vender tilbake til jorden etter at hun har vært i etter at det siste oppdraget hennes gikk katastrofalt galt, bare for å komme hjem og oppdage at deler av livet hennes er borte.
er forsvunnet. Apple TV-thrilleren tar oss med til de mørkeste avkrokene av verdensrommet og menneskets psykologi."

"Kan Netflix bryte Avatar-forbannelsen? Det er usannsynlig at de kan gjøre det dårligere.
enn M. Night Shyamalan. Hvis du ikke er kjent med den originale serien, er Avatar The Last Airbender utspiller seg i en fantasiverden der enkelte mennesker kan utnytte elementenes kraft. Etter at Ildnasjonen tok over, trengte verden en helt, og etter å ha blitt 100 år kan to barn fra vannstammen endelig ha funnet ham."

"Shogun er basert på bestselgerromanen med samme navn og tar oss med til Japan i året 1600 i begynnelsen av en borgerkrig som truer med å rive landet i filler. Den første to episodene av denne begrensede serien lander i slutten av måneden, mens vi vil ha å vente på de andre åtte som kommer ukentlig."

"Med så mange spennende prosjekter planlagt i løpet av februar, må du ikke glemme å også tilbake om en måned for å se hva mars har i vente for film- og TV-fans."

Forspill

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere