Norsk
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - April 2024

Vi tar en titt på de største og mest spennende filmene og TV-seriene som kommer på kino og strømmetjenester de neste ukene.

Audio transcriptions

"April står i skyggen av det vi så i mars, både i film- og TV-sektoren og i spillverdenen. Det er noen få spennende nyheter på vei til kinoer og strømmetjenester.
denne måneden for film- og serieelskere, men tilbudet er betydelig mangelfullt sammenlignet med med det vi så forrige måned. La oss likevel dykke ned i en ny episode for å se hva som skiller seg ut."

"av Screen Time.
Men før vi gjør det, la oss ta en titt på den vanlige rengjøringen. Vi har basert valgene våre på en britisk utgivelseskalender, så husk å sjekke lokalt for nøyaktig oversikt og informasjon.
Denne filmen fungerer som en prequel til den ikoniske og klassiske skrekkfilmen The Omen og handler om om en ung amerikansk kvinne som sendes til Roma for å begynne et liv i kirkens tjeneste."

"Men en skremmende, ung konspirasjon og et ubeskrivelig mørke omgir fødselen av ren ondskap setter hennes hengivenhet til troen på prøve.
Colin Farrell slår seg sammen med Apple TV Plus for å spille rollen som John Sugar, en privatetterforsker som har fått i oppgave å avdekke den mørke og forskrudde sannheten om bak forsvinningen til barnebarnet til en av Hollywoods eliter. Med grusomme action og en forvirrende historie, og serien har også Amy Ryan i en av hovedrollene i en av de roller."

"Dev Patel spiller hovedrollen i denne John Wick-aktige actionfilmen som foregår i India. Monkey Man dreier seg om en ung mann som i et hevntokt mot en korrupt mann som myrdet moren hans, setter ham i fare for å bli en de hjelpeløse, ikler seg en apemaske og utøver grusom og voldelig rettferdighet.
Fallout, som uten tvil er den mest etterlengtede serien som kommer denne måneden, er en storslått live-action-filmatisering av Bethesdas ikoniske RPG-videospill. Serien dreier seg om rundt Ella Purnells Lucy, som bor i Vault 33, mens hun utforsker ødemarken, reiser seg opp og og møter en rekke nye allierte og ansikter på veien, blant annet Walton, som er en av de Goggins' ghoul og Aaron Motens Brotherhood of Steel-soldat Maximus."

"I en ganske uvanlig vending for produksjonsselskapet A24 er Civil War en massivt actionfylt film med en eventyr som utforsker en dystopisk fremtid der USA har blitt delt i to krigførende stater.
fraksjoner. Vi følger et team av innleirede journalister som kjemper for å redde landet fra en ytterligere splittelse.
uopprettelig skade, og denne ambisiøse filmen samler Nick Offerman, Wagner Mora, Caley Spany og det virkelige powerparet Kirsten Dunst og Jesse Plemons i hovedrollene."

"Apple gir seg tilbake til de historiske dramaene de elsket så høyt denne måneden med Michael Douglas-ledede Franklin. I denne serien følger vi USAs grunnlegger på hans vei gjennom begir seg ut på et farlig oppdrag til Frankrike i et forsøk på å skape en allianse mot sikre den unge nasjonens fremtid under den amerikanske uavhengighetskrigen."

"Nicolas Cage låner ut talentene sine til denne kommende filmen, der han spiller faren til to tenårings tvillingsønner som kjemper for å overleve på en avsidesliggende bondegård.
mot verdens undergang. De kjemper mot fryktinngytende og dødelige skapninger, og i denne thriller ser ut til å være proppfull av action- og skrekkelementer."

"Denne aprilfilmen er virkelig proppfull av skrekk, og det er nettopp det vi får...
med den kommende Abigail nok en gang. Denne filmen følger en gruppe forbrytere som innser at de er i ferd med å at de får mer enn de hadde regnet med hvis de kidnapper en mektig underverdenskvinne.
underverdensfigurens ballerinadatter, bare for å oppdage at jenta ikke er spesielt normal. Giancarlo Esposito leder an i rollelisten, som også består av Catherine Newton, Dan Stevens og Matthew Goode."

"I andre del av Zack Snyders sci-fi-serie er Sofia Boutella tilbake i hovedrollen.
rollen som Cora, og hun begynner arbeidet med å bryte ned og slå tilbake mot den overveldende Empire. Med Charlie Hunnam, Anthony Hopkins, Kerry Eulds, Michael Huisman, Juwan Hunsu, Jenna Malone m.fl. i hovedrollene eller tilbakevendende skuespillere, ligger dette an til å bli Netflix' storsatsing."

"denne måneden.
Justice Smith spiller hovedrollen som den unge Aaron, en magisk person som har blitt rekruttert av til å bli med i et hemmelig svart samfunn som har til oppgave å gjøre livet enklere for hvite mennesker.
Den fantasifulle komediefilmen ønsker å gjøre narr av rasedynamikken, og i filmen ser vi David Alan Grier i spissen for å fullføre oppgaven."

"Zendaya stiller opp i denne dramatiske, romantiske sportsfilmen om en ung tennisspiller.
underbarn som har blitt trener, Toshi, og som får i oppgave å hjelpe sin mesterlige ektemann tilbake til til formen, samtidig som han kjemper mot sin tidligere bestevenn og Toshis ekskjæreste.
Hvis du liker romantisk kompliserte filmer eller sportsfilmer, bør du følge med på denne filmen."

"for.
Dette var nok en episode av Screen Time. Husk å komme tilbake om noen uker.
når vi tar en titt på hva May 2024 har å by på."

Forspill

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere