LIVE
HQ
logo hd live | Alan Wake 2: Night Springs
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   Hades II
   HQ

   Hades II - Forhåndsvisning av video

   Vi har hacket, hugget og stukket i Supergiants nye roguelike.

   Audio transcriptions

   "Hades, Supergiant Games' magnum opus, er et spill som er så elsket av fans av roguelikes at det for mange det er synonymt med sjangeren og de høydene den kan nå. Krav om DLC eller en oppfølger hopet seg opp så snart rulleteksten var over for mange. Det eneste spørsmålet for Supergiant etter å ha levert et så fantastisk spill, var hva de skulle gjøre videre? Det viser seg at svaret er ned. Pause, vent, jeg mener det i bokstavelig forstand, for i stedet for å klatre opp og ut av Hades denne gangen kjemper vi fra Erebus' glemte marker hele veien ned og tilbake til dypet av underverdenen etter tidens titan Kronos tar over Hades' rike og fører igjen krig mot Olympen. Borte er det blodige, storslåtte og merkelig innbydende Hades' hus sammen med de fleste av karakterene vi holdt kjære fra det første spillet. Den frekke og kjekke Zagreus er for øyeblikket MIA, så det er opp til søsteren hans, mørkets prinsesse Melanoe, til å felle titanen. I stedet for å handle som den opprørske ungdommen vi er i den første Hades, ulydig, men aldri egentlig forrædersk vår far i jakten på vår mor, blir vi i Hades II kastet inn i frontlinjen i en krig som truer selve himmelen. Det er en enorm forandring i forhold til hva som er på spill, og i mindre dyktige hender kunne det ha føltes utrolig skurrende. Det er en kobling mellom Hades og oppfølgeren, men det føles hele tiden tilsiktet, fra den nakne atmosfæren i leiren ved veikrysset til de nye skildringene av gudene og gudinnene mens de forbereder seg på krig. Som mangeårig fan av det første spillet kunne jeg ikke unngå å føle litt motløs, og lengtet etter den fredelige, jublende atmosfæren fra det første spillet."

   "Supergiant har gjort en god jobb her med å få den nye settingen til å føles annerledes uten å se utenomjordisk. I likhet med forgjengeren transporterer Hades II deg umiddelbart til og fordyper deg i en merkelig, farlig sted som likevel er så vakkert og fullt av dype, interessante karakterer at du ikke kan unngå å ønske å tilbringe tid der. Tilgi meg for at jeg babler i vei om fortellingen og omgivelser, men det er her de mest bemerkelsesverdige endringene i Hades II er. Spillingen Supergiants solide gullformel skinner nok en gang. Fartsfylt kamp som dreier seg om hacking, slashing og dashing er like flytende og morsomt å spille som i det originale Hades."

   "Dine vanlige angrep, spesialangrep og kast kan alle forsterkes med ulike oppgraderinger, og De aller fleste av dem kommer fra gudene på Olympen. Hestia, Selene og Apollo er bare noen få av de nye ansiktene som gjør seg bemerket denne gangen, komplett med nye og nydelige håndtegnede design. Disse nye fordelene og de nye våpnene du kan bruke rister om på Melanoes kamp i forhold til Zagreus' kampstiler, men den største endringen du kommer til å legge merke til i kampene er at en sekundær ressurs du bruker til sterkere, spesielle og vanlige angrep. Som både heks og gudinne har Melanoe mange triks i ermet, og dermed er valgmulighetene hennes litt mer varierte. I stedet for å kaste bare er et prosjektil som stikker inn i og spretter ut av fiender, kan Melanoe fange fiender i et stort effektområde før den sprenger dem for stor skade hvis du holder knappen nede."

   "Det er også noen andre mindre justeringer, som at du nå kan plukke opp silkepanser, som gir deg ekstra helse ved behov, samt en ekstra effekt som varer like lenge som som den ekstra helsen din gjør. Utenom kampene har Hades 2 tatt steget opp når det kommer til til ressursinnsamling. I stedet for bare å dra ut med fiskestanga i dypet, kan du helvete hver gang, kan Melanoe utstyre seg med en hakke for å utvinne sølv, en tavle som kan bringe bortkomne skygger tilbake til leiren, en spade til å grave etter blomster og selvfølgelig den trofaste fiskestang også. Ved den store heksekjelen foran Hekate ved veikrysset kan du oppgradere leiren din, legge til ekstra ressurser underveis i oppgaven og komme videre i historien ved å bruke ressursene du plukker opp med hver gjenstand du utstyrer. Det eneste problemet er at du bare har lov til å å ta med deg én gjenstand ut på hvert løp, så hvis du får øye på sølv og du bare har har din trofaste spade, har du uflaks."

   "Så langt har jeg vanskelig for å si om Hades 2 byr på mer eller mindre utfordring enn det første spillet. På noen måter er det vanskeligere. Du får bare én dødsutfordring for eksempel, eller to hvis du utruster en viss minnesmerke. Helsen din er mye lavere i starten og måtene å gjenopprette den på har i stor grad blitt svekket. På den andre siden hånd Melanoe selv føles litt sterkere enn Zagreus i det hun får i sin grunnleggende kit. Evnen til å fange fiender er veldig sterk og kan få deg ut av trange situasjoner ganske enkelt. Det føles også som om det kommer til å ta mer tid å fylle ut oppgraderingsgrenene også, ettersom du i motsetning til i Mirror of Loss fra det første spillet ikke kan alltid gå rett til den ferdigheten du vil ha. Noen er skjult til du oppgraderer deres tilstøtende kortene, og du vil fort finne ut at du må spare opp aske fra flere løp bare for én oppgradering."

   "Når det gjelder lyd- og bildeopplevelsen, er Hades 2 en utrolig fryd for øyet og ører. Det er en sang i den andre sonen som raskt kommer til å bli en av mine faste spilleliste når den blir tilgjengelig, og ellers er det den generelle musikken du hører mens du knuser deg gjennom fiender er stort sett også flott. Karakterer og deres design en gang mer er spekket med personlighet. Noen er akkurat slik jeg forestiller meg deres greske myte-motstykke mens andre har gått i en annen, men likevel visuelt tiltalende retning. Og av karakterene ville selvfølgelig vært lite uten det fantastiske stemmeskuespillet som Supergiant er kjent for på dette tidspunktet."

   "I motsetning til forgjengeren har Hades 2 et utrolig stort press på lanseringen, til og med i tidlig tilgang. Fire år etter at det første spillet ble utgitt, håper de fleste på en ganske komplett opplevelse rett ut av porten. Og jeg må si at Supergiant har gjort en imponerende jobb med å gi ut et spill som fortsatt har en vei å gå, men som på ingen måte føles som en bjørnetjeneste til originalen. Det er visse ting du vil oppdage at mangler. Karakterportretter er for eksempel ikke helt med, men på den annen side er det lagt ned et stort arbeid gjort for å skape en opplevelse som likevel utstråler fortreffelighet."

   "Som Melanoe er for Zagreus, er Hades 2 en verdig etterfølger til det originale spillet så langt. Det handlingen har tatt store sprang fremover, og selv om noen kanskje vil kritisere spillformelen for i stor grad ligner på det som kom før, men når du er på sporet av en vinner, kan det være best å ikke avvike fra den, selv om den ennå ikke er ferdig. Hades 2 er fortsatt et utmerket måte å slå i hjel tiden på."

   Forspill

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere