LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   Videos
   F1 Manager 2024
   HQ

   F1 Manager 2024 - Forhåndsvisning av video

   Vi har vært på besøk på Frontier Developments for å se hvordan det kommende strategispillet har blitt forbedret og videreutviklet for å skille seg ut og overgå forgjengeren.

   Audio transcriptions

   "Vi synes ofte det er vanskelig å bli begeistret for sportskamper, rett og slett fordi mange har en tendens til å mot et årlig utgivelsesformat der det bare er marginale forbedringer å finne hvert år. Det må imidlertid være noe i F1-vannet, kanskje et ønske om å holde iterere og innovere som sporten selv, fordi simuleringsmestrene hos Frontier Developments har klart å skape og introdusere meningsfulle og spennende forbedringer for sine årlige F1 Manager-titler, og årets spill, F1 Manager 2024, deres tredje i rekken, er serien, følger etter nok en gang. Vi har hatt muligheten til å dykke ned i litt av F1 Manager 2024 som en del av en forhåndsvisning for å kunne teste ut og sette mange av de nye funksjonene gjennom vrideren i noen timer. Selv om det helt klart fortsatt er noen få særegenheter som serien har slitt med å få bukt med helt siden starten, har dette spillet potensial til å bli stort, ettersom de nye funksjonene og systemene endrer spillet på mange måter."

   "Øverst på denne listen finner vi spillmodusen Lag et lag. Dette er ikke noe nytt for simulerings- eller F1-universet, ettersom vi har sett det brukt andre steder, men det det gjør er å kaste en massiv kjepp i hjulene på simuleringen og åpner dørene for nye personlige muligheter på samme tid. Du kan opprette et lag fra bunnen av. Du kan velge drakt og navn, fargevalg, logodesign, sponsorer, føreroppstilling, design av racingdrakter, hvordan bilen er bygget for å fungere. Hvis du kan tenke deg det, må du sannsynligvis ta ansvar for den i denne modusen. Det er uten tvil mye å administrere, men det er også veldig behagelig å ha full kontroll over et lag, og F1 Manager 2024 har alle verktøyene på plass for at du skal kunne å gjøre dette. Men du må være smart uansett budsjett, for hvis du velger to veteranlag, må du førere, vil begge forvente å vinne løp, og alt annet vil føre til frustrasjon og og splittelse innad i teamet. Hvis du trodde at det å lede et idrettslag som omsetter for flere millioner pund var vanskelig nok, prøv nå å gjøre det samtidig som du holder alle dine ansatte fornøyde. Det er konseptet med det nye mentalitetssystemet, der alle ansatte, inkludert sjåførene, vil ha en emosjonell status som endrer seg avhengig av hvordan de blir behandlet og hvordan de presterer, teamets prestasjoner, kontraktsstatus, hvor mye de jobber, og så videre. Hvis ikke var nok, vil problemene på løpsdagen utvilsomt bidra til å presse mange over kanten. Frontier mente tydeligvis at spillerne hadde det for lett under et Grand Prix, ettersom det nå er innført mekaniske feil. Jo mer slitasje det blir på din respektive bildelene dine, desto mer sannsynlig er det at de går i stykker. Ettersom du bare har en viss lovlig antall av hver del i løpet av en sesong, og flere deler er tilgjengelige på bekostning av straffer må forsøke å få hver del til å vare så lenge som mulig, men som oftest er det innebærer en stor risiko, og potensialet for en fiasko som kan sette en stopper for hele løpet."

   "Den mekaniske feilfunksjonen, sammen med skaperteam-modusen og den nye, mer detaljerte betyr at F1 Manager 2024 virkelig ser ut til å bli et stort skritt fremover.
   fremover for serien. Det er på ingen måte perfekt ennå, og vi la merke til noen få problemer med logoen og tilpasningspakken som var litt irriterende å bruke, og bilmodellene under løpene klipper seg gjennom hverandre og generelt er klønete, slik tilfellet har vært med serien siden starten. Vi forventer at noen av disse problemene vil bli løst før lansering, men ellers virker det som om Frontier ønsker å få et forsprang på Codemasters med F1-serien her. Det er et detaljnivå i dette spillet som de mer racing-sentriske seriene ikke kan matche, og vi refererer ikke bare til simuleringselementene, men også hvordan førerne og de ansatte i teamet snakker med hverandre for å dele viktig informasjon, for eksempel ved hjelp av stemmene til deres virkelige motparter. Den beste måten å beskrive dette spillet og denne serien generelt er at det er laget for ekte F1-fans for å realisere sine drømmer i motorsporten, og årets utgave ser ut til å ta det til et nytt nivå."

   Forspill

   Flere

   Videoer

   Flere

   Filmtrailere

   Flere

   Trailers

   Flere

   Events

   Flere