Norsk
Gamereactor
Videos
Goat Simulator 3
HQ

Goat Simulator 3 Mobile (Gamescom 2023) - En galskap i lommeformat ankommer!

Den kritikerroste oppfølgeren til en av videospillbransjens mest vanvittige serier kommer endelig i en bærbar versjon i lommeformat, slik at vi kan nyte de vanvittige påfunnene hvor som helst, når som helst og hvordan som helst. Vil du vite hva vi syntes om denne versjonen da vi prøvde den under Gamescom 2023? Da kan du se videoen vår!

Audio transcriptions

"Hei alle sammen og velkommen til en helt ny, du ikke forventet dette, en helt ny Gamereactor Gamescom Impressions-video, der vi i dag, selv om vi avsluttet disse videoene for et par uker siden, har for et par uker siden, er vi her for å kunngjøre at ja, i dag er Goat Simulator 3 på mobil kunngjort og ja, vi spilte det på Gamescom 2023. Så det er derfor vi laster opp denne videoen i dag, 25. oktober."

"fordi det har blitt annonsert i dag, og vi kunne ikke si noe, men her er vi tilbake igjen til dele med deg våre egne inntrykk av denne mobilversjonen av den vanvittige simuleringstittelen.
Vel, simulering, vi skal snakke om dette. Hvis du ikke kjenner til hovedtittelen, altså tittelen som vi snakker om, er den allerede tilgjengelig på PC og konsoller, hvis jeg ikke tar feil. Ja, ja, Goat Simulator 3 er et sandkasseeventyrspill i tredjepersonsperspektiv der du får bli en geit, hvis du ikke forventet det. Og i bunn og grunn skal vi kjøre uten førerkort, drepe geiter, skape kaos, fullføre merkelige oppdrag, oppdage en masse merkelige mysterier og, tja, bli overrasket hele tiden over de ulike hendelsene vi kommer til å oppleve der inne. Ja, de vanlige geiteting, ikke sant? Hva gjør man som geit? Bare alle de tingene. Hvis du ikke kjenner tittelen, bør du vite at disse spillene er, vel, supergale spill. Faktisk, hovedspillet, Goat Simulator, startet som en aprilspøk. Idéen oppsto under en spilljam, og så ble det bare det var egentlig en aprilspøk. Men det var kjempekult, folk likte det veldig godt og de bestemte seg for å fortsette med titlene. Og i bunn og grunn er det det vi har gjort siden de begynte med det."

"gitt ut Goat Simulator og siden de ga ut de neste oppfølgerne, ok? Så nå som du vet mer eller mindre hva spillet går ut på, bare i tilfelle du ikke kjenner til grunnspillet eller PC-versjonen av spillet, kan vi nå si at ja, Goat Simulator 3 på mobil kommer til å være utgitt. Vi vet ikke nøyaktig når, men det kommer til å bli utgitt på et eller annet tidspunkt og på mobiler."

"Så hva er den største forskjellen eller hva er nytt i denne mobilversjonen? Kommer den til å være det samme spillet, Rebecca? Vi vet ingenting. Ok, jeg er her for å fortelle deg alt dette.
Ta det med ro. I utgangspunktet kommer vi til å spille akkurat det samme spillet, ok? Det handler ikke om å eksperimentere noe nytt, det handler bare om å overføre moroa fra PC-versjonen til mobil. Så i bunn og grunn hva kommer vi til å finne i denne mobilversjonen? I bunn og grunn geiter. Ja, overraskelse."

"Den samme åpne verdenen å utforske, det samme kartet, de samme oppdragene og hemmelighetene å avdekke...
som i PC- og konsollversjonene av Goat Simulator 3, ok? Vi kommer selvsagt til å finne kaos.
Vi skal finne kaoset alene eller sammen med en venn, men bare sammen med en venn, ok? Fordi det er, vil jeg si, den eneste forskjellen mellom PC-versjonen og mobilversjonen."

"I dette tilfellet, i mobilversjonen, skal vi bare, vel, vi skal bare kunne, beklager, vi kan bare spille med én venn til, og det var en forskjell mellom PC-versjonen og mobilversjonen.
mobil, for på PC kunne vi spille med opptil fire spillere, ok? Vi kunne spille selv med tre flere venner, og nå kan vi bare spille med én til via lokal co-op, ok? Men det er fortsatt morsomt, ok? Det kan jeg forsikre deg om. Jeg har faktisk spilt med et medlem av utviklingsteamet, og det var kjempemorsomt å gå amok og skape kaos i byen og bli overrasket over hva som skjedde med byen."

"vanvittige ting du kan gjøre som geit, så ikke vær redd for det. Og, vel, hva mer kan vi finne i denne versjonen? I utgangspunktet, vel, selv om du bare kan spille med en venn, som jeg nettopp sa, kan du avbryte vennskapet med de ulike minispillene som spillet tilbyr.
og i bunn og grunn bare tilpasse geita di slik du vil, ha det gøy, fullføre de oppdragene du vil, fullføre de ulike utfordringene med best poengsum osv."

"Kos deg med den rare, sprø, vanvittige og morsomme fysikken som spillet har, og i bunn og grunn, som sagt, akkurat den samme opplevelsen som på PC, men på mobiltelefonen og med én venn til.
i stedet for tre til, opptil tre til, ok? Men jeg må si at selv om, i mitt eget tilfelle er jeg ikke så kjent med mobilspill. Jeg spiller vanligvis ikke mobilspill fordi jeg kjeder meg eller fordi jeg ikke føler meg komfortabel osv. Men jeg må innrømme at dette gang spilte jeg dette spillet på en mobiltelefon, og det var veldig, veldig behagelig, alle kontrollene og alle mekanikkene føltes veldig, veldig bra på mobiltelefonen, noe som var en overraskelse for meg, for som sagt er jeg ikke vant til å spille mobilspill på en smarttelefon."

"eller en telefon eller hva som helst. Og det var en positiv overraskelse, en god overraskelse. Og det var faktisk minner meg definitivt om grunnspillet, selvfølgelig, for det er jo det samme spillet. Men ja, det stemmer, Jeg spilte det, og det er helt den samme opplevelsen, det samme oppdraget, for jeg har ikke vet ikke om du husker det, men jeg spilte Goat Simulator 3 på PC. Jeg vet ikke hvor lenge siden det er, men jeg spilte det..."

"da det ble utgitt, tror jeg. Og på Gamescom 2023 fikk jeg muligheten til å spille nøyaktig det samme spillet.
de samme oppdragene som jeg spilte på PC da PC-versjonen ble utgitt. Så ja, hvis du vil den samme opplevelsen, men på en bærbar måte, kan du få det med denne mobilversjonen. Så hvis din spørsmålet ditt er om jeg kommer til å kunne spille den samme opplevelsen, eller om jeg får den samme opplevelsen som en PC-spiller? Ja, du kommer til å kunne få det, for det er akkurat det samme. Spillet fungerer helt fint. Det var ikke laggy i det hele tatt, selv om vi har spilt i denne flerspillermodusen."

"Det var ikke lagging i det hele tatt. Alt fungerte perfekt. Og det var en veldig, veldig morsom opplevelse.
der på Gamescom 2023. Så i tilfelle du likte Goat Simulator 3 på PC eller konsoller, hvis du ikke kjenner til tittelen, men vil ha noe nytt, noe vilt å spille med en venn hjemme hos deg selv, for eksempel, eller hva som helst, så er dette en veldig, veldig god vel, et godt spill å bare prøve med en venn, og du kommer til å le mye. Det er helt sprøtt."

"Ikke forvent at det skal være superalvorlig eller noe sånt. Ikke forvent at det skal gi mening i det du gjør.
gjør. Bare ha det gøy. Kom igjen. Bare le sammen med vennen din og prøv ut denne bærbare versjonen, som ser veldig, veldig interessant ut. Som sagt, generelt sett vil jeg si at min helt egen inntrykk var superpositive, at jeg ikke hadde forventet det, at det var så tilfredsstillende når det gjaldt kontrollene, bevegelsene osv., selv om det var en mobiltelefon, noe man kan tenke seg at kanskje det ikke er nok når det gjelder komponenter osv. Og den kan være litt treg, men det var den ikke."

"Og alle kontrollene, alle joystickene på skjermen, kanskje du også kan tenke deg at de kan føles litt vanskelige, men det var de ikke. Så ikke bekymre deg i det hele tatt. Hvis du vil ha det samme opplevelsen, eller hvis du vil oppdage denne nye opplevelsen på mobiltelefonen din, kan du bruke denne er det perfekte valget for deg. Og ikke nøl med å prøve det ut, for du kommer ikke til å angre på det. Det fungerer perfekt. Det var kjempemorsomt. Det var kjempemorsomt. Og det er et sprøtt spill som jeg oppfordrer alle til å prøve det minst én gang i livet, for det er, jeg vet ikke, det er liksom alt jeg har prøvd før. Og det får meg alltid til å smile og le så mye at jeg blir helt matt."

"...fordi det er vanvittig. Og jeg vet at jeg har sagt det ordet så mange ganger, men det er mitt helt eget ord.
beskrivelse av dette spillet. Så der har du det. Jeg vil si at det var alt. Den samme opplevelse, bortsett fra at i stedet for opptil fire spillere, er det denne gangen opptil to, ok, via lokalt samarbeid. Men generelt kommer det til å være den samme opplevelsen i en veldig behagelig og bærbar måte for deg. Vi har som sagt ingen eksakt dato, men vel..., men jeg tror ikke det kommer til å ta så lang tid. Kanskje neste år. Kanskje neste år. Jeg vet ikke. Jeg har ingen anelse, men vi har ingen utgivelsesdato ennå. Igjen, jeg oppfordrer deg til å prøve dette spillet."

"som er utviklet av Coffee Stain North, og til å prøve mobilversjonen som vil bli lansert i løpet av snart, la oss si på iOS og Android. Ok, så der har du det. Jeg håper du likte det. Jeg håper at du kan prøve den når den er offisielt utgitt. Og jeg håper at dere har hatt glede av min meget egen inntrykksvideo, og at vi ses i den neste. Hvem vet? Kanskje vi har flere overraskelser og kanskje vi har flere hemmelige kunngjøringer å fortelle om i denne videoen. Så følg med og sjekk alltid ut gamereactor.yourdomainofchoice for å få med deg alle videospillnyhetene, ok?
Tusen takk for at dere er her. Vi ses i neste Game Reactor-video. Ha det bra!"

Gamescom

Flere

Videoer

Flere

Filmtrailere

Flere

Trailers

Flere

Events

Flere